Trudy Kuipers

Gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad. Waar ik op de basisschool nog dierenarts wilde worden, werd dat op latere leeftijd diëtist. In die opleiding kon ik echter mijn draai niet vinden. Na een grote omleiding – waarbij ik als bibliothecaris, researcher en redacteur vooral veel denk-, lees- en schrijfwerk verrichtte – kwam ik in contact met acupunctuur.

De oosterse benadering van gezondheid waarbij de mens in zijn geheel wordt bekeken paste mij beter en ik heb geen seconde getwijfeld of dit het juiste was voor mij. Nu kon ik naast mijn hoofd ook mijn intuïtie en gevoel inzetten.

Voorafgaand aan de driejarige opleiding voor Acupunctuur bij TCMA in Amsterdam heb ik de westerse medische basisopleiding afgerond. Tijdens de opleiding ben ik achter mijn bureau vandaan gekropen en (met mensen!) gaan werken als behandelaar in een kliniek voor preventieve geneeskunde om mensen te ondersteunen met afvallen. Hier leerde ik dat het ontzettend leuk is om mensen ook op het mentale en emotionele vlak te ondersteunen; samen ontdekken wat er onder de oppervlakte mee speelt. Pas als dat bewust wordt kan er aan gewerkt worden.

Kernwoorden

Oprecht, open minded, empathisch, betrokken.

Maar ook: een te groot verantwoordelijkheidsgevoel en perfectionistisch. Oh ja, en als ik iets wil dan moet het eigenlijk ook meteen gebeuren…

Mijn kernwaarden

Waarachtigheid, autonomie, humor.

Acupunctuur Muiden

Zeestraat 14 / P.C. Hooftlaan 1d

Muiden

06 – 15 85 92 44

trudy@acupunctuurmuiden.nl

 

Bedrijfsinformatie

KvK 87321351

Copyright Trudy Kuipers 2022 | Disclaimer | Privacyverklaring